Et romantisk weekendophold er den bedste måde at lære hinanden ekstra godt at kende. Stresse af. Slappe af. Og bare nyde hinandens selskab. Så hvorfor ikke forlade hverdagen for en stund? Inviter din eneste ene på en weekend lidt ud over det sædvanlige! En weekend bare for jer to. Dig og hende. Eller ham. Hvor kærligheden er i højsædet og der er masser af tid til det.

Tag et break fra hverdagen

Med en romantisk weekend får I mulighed for at tiltrængt break fra hverdagen. Uanset om det er studier, arbejde eller familieliv. Det er komprimeret kvalitetstid. Og frem for alt – tid til at være sammen. Har du været så heldig at finde din udkårne på en af de mange gode datingsider der findes? Så har du måske også allerede en god idé om, hvor den romantiske weekend skal nydes ud fra hendes – eller hans – datingprofil. Måske kender I allerede hinanden så godt, at du slet ikke er i tvivl. Og ellers er der en række

romantisk getaway

sikre valg, når en sådan weekend skal arrangeres.

Paris, London, Berlin eller …

Europas mange storbyer er altid et besøg værd. Det gælder både byernes by, Paris, solrige Barcelona, det hippe Berlin og det pulserende London. Alle med deres særlige stemning og seværdigheder. Her kan I slentre hånd i hånd langs Seinens venstre bred – og bagefter den højre. Shoppe og snakke på rambla

en. Se London lidt fra oven i The London Eye eller nyde en af byens mange musicalopsætninger. Eller lade jer opsluge af mangfoldigheden i den tyske hovedstad.

Selskabet er afgørende

 

Men i behøver ikke nødvendigvis skulle spendere større summer for at få en weekend i kærlighedens tegn. I kan også bare vælge at lade jer opsluge af hinandens selskab. Lære hinanden endnu bedre at kende. Snakke om løst og fast. Livets helt store spørgsmål og de små detaljer der skal til, for at netop jeres parforhold vil holde. For evigt og evigt. Det behøver man ikke rejse langt væk for. En weekend i København, Aarhus eller Aalborg kan være nøjagtig lige så fortryllende som en weekend i Rom. For ofte tilføjer det en ekstra dimension, når man er sammen med en man holder af. Pludselig ser de ellers vante omgivelser helt anderledes ud og man oplever det hele på en ny måde.

Husk opmærksomheden

Selv om en romantisk weekend blot er et par dage, kan den gøre en verden til forskel. Men det er alt afgørende, at der ikke går ”hverdag” i de få dage I har til rådighed til hinanden og jeres parforhold. Det gælder om at se den anden, høre den anden og være opmærksom. Forkæl hinanden med små gaver eller overrask med en oplevelse, en middag eller en seværdighed, som man ved vil glæde den anden. Så er I allerede godt på vej.